10 jarige Jubileum nummer -PdLM43 is nu te bestellen.

At last.

Het 43e nummer. 10 jaar Pulp de Luxe Magazine is een feit. Hoera!! Wij wisten 10 jaar geleden ook niet dat onze ondertitel zo giga de spijker op de kop sloeg. “Uw luxe manier van overleven” was nog nooit zo actueel. Of toch wel? Er is altijd wat.

In dit feestnummer eist Stella Bergsma de hoofdrol op. Omdat zij gewoon Pulp de Luxe is. Net als Power of Art House. Verder brengen we Pulp de Luxe en doen we extra veel aan fairfashion omdat in deze tak van sport zoveel problemen samen komen; slavenhandel, milieuproblematiek, mensenrechten, kindermisbruik, economie van winstmaximalisatie en de gevolgen daarvan en wellicht ook corona. Dan natuurlijk de meest authentieke man van het westelijk halfrond en veel kunst, heel veel kunst. Om deze sector juist nu een hart onder de riem te steken. We hadden een spectaculaire lancering van dit nummer gepland op 3 locaties maar dit allemaal in duigen vallen dus daar hoeven jullie gelukkig niet heen.

We danken onze fans en vrienden voor het in ons gestelde vertrouwen, de steun en de donaties. Probeer zoveel mogelijk de letters te lezen want daar wordt de leeservaring een stuk beter van. Omdat dit magazine tijdloos is kun je het gerust altijd op je koffietafel laten liggen. En nu; aan de slag.

Uw redactie

PdLM43 Magazine
Jublileum Kunstwerk

Het kunstwerk van Rien Renema is sensationeel. Als je je nummer en het kunstwerk al hebt gekocht dan zit je nu al snor. Mocht je dat nog niet hebben gedaan surf dan ff naar de pulpshop. Er zijn nog paar beschikbaar. Of een bestel jouw jubileumnummer zonder kunstwerk.

PdLM43Magazine-Kunstwerk-RienRenema

OUT NOW

Recente Post

power-of-art-house_alphons-nieuwenhuis-1-PdLM
Power of Art House verkoopt bullshit
11 september 2020
PulpdeluxeMagazine-NR42
PulpdeLuxe Magazine 42
26 mei 2020
vrijwilliger
5 grote trends voor vrijwillige inzet in 2020
14 februari 2020

Voorintekening PdLM 43 in druk!

Bestel jouw jubileum exemplaar, en kies met of zonder een het gelimiteerde en gesigneerde kunstwerk gemaakt door Rien Renema.

Bestel