Volg ons

GOLDIE

In Goldie speelt model Slick Woods een ambitieuze tiener die opgroeit in een armlastig gezin in New York.

Wanneer de moeder van Goldie in de gevangenis belandt, ontfermt het achttienjarige titelpersonage zich over haar twee jonge zusjes. Ze zwerven over de straten van de New Yorkse wijk The Bronx, verblijven bij vrienden en overleven op een pizzadieet. Ondertussen droomt de eigenzinnige jongeling met gemillimeterd kapsel, steevast uitgedost in een kleurrijke outfit, van een carrière als danser. Een rol in een videoclip ligt al in het verschiet. Maar eerst moet ze nog een peperdure, kanariegele bontjas zien te bemachtigen – haar beoogde visuele handelsmerk.

De film was genomineerd voor Crystal Bear tijdens Berlin International Film Festival (2019) en voor Best Film tijdens International Film Festival & Awards Macao (2019).

OUT NOW

PulpdeluxeMagazine-NR42

VERWARD
Dit is nummer zou eigenlijk een “The best of 10 jaar PulpdeLuxeMagazine” worden maar dat ging niet door. In plaats daarvan hebben we gekozen voor een corona nummer. Met hier en daar een weerzien met memorabele momenten omdat dat goed past in een corona nummer en we het sowieso niet konden laten. Hinken op verschillende gedachten net zoals deskundigen afgelopen tijd in de aanpak van de pandemie hebben gedaan. Daarmee tevens aangevend dat dit dus altijd gebeurt. Overal op elke schaal in welke tak van sport dan ook. Afijn, dit is ons nieuwste nummer en we hopen dat jullie het leuk vinden en jezelf erin herkennen.