0
You have 0 items in your cart
Volg ons

Het meest ambitieuze project van Ferrari

De eerste hybride ferrari met 963CV beschikt over de extreme prestaties die een Ferrari-productieauto levert en beschikt over de meest geavanceerde en innovatieve technische oplossingen die in de toekomst zullen filteren op de rest van het Ferrari-gamma.

De LaFerrari vertegenwoordigt het meest ambitieuze project van Ferrari om de grenzen van technologie op een wegauto te verleggen, waarbij de fijnste uitdrukking van de technische capaciteiten van het merk in zowel GT- als Formule 1-engineering wordt samengebracht.

 

Ferrari-LaFerrari-architecture-components

De LaFerrari is Ferrari’s allereerste productieauto die moet worden uitgerust met de F1-afgeleide hybride oplossing – het HY-KERS-systeem – die een elektrische motor combineert die meer dan 150 CV produceert met de krachtigste incarnatie ooit van Ferrari’s klassieke V12, met 800 CV op 9000 rpm.

Ferrari-LaFerrari-front-end-detail-design

OUT NOW

PulpdeluxeMagazine-Cover

 

Dit feestelijke 40ste nummer staat boordevol kijk en lees plezier! O.a. hoe duurzaam is jouw kat? No food waste houdbaarheid tips. We kijken in de keuken van circulaire innovator Rien Renema. Ben je festival moe?…met goede reden mooi ff niet. Dan een prachtige reportage van Melanin in wonderland. Een verslag van archeologische top ontdekkingen. En een kijkje bij nomad games. En we gingen bij Hannelore Kuperus koffie leuten. Duurzaam natuurlijk. Plus nog veel mee! Like & Deel, En wees een pulper doe een donatie of crowdfund!

Lees hem nu op issuu