Pulp de Luxe Magazine NR 10

Terwijl julliedit lezen moesten wij eigenlijk wat anders doen. Werken bijvoorbeeld; ons met onze haren uit de crisis trekken. Enfin, Pulp de Luxe Magazine 10 lezen is wellicht ook wel een goed idee.

In dit nummer geven we een minister een veeg uit de pan, prikken wee ons aan doornen, zijn boos op het grootkapitaal, doen boodschappen met Ellen Willink, verblijven we in het American, luisteren we naar een lied en nog veel meer. Nog steeds zijn er mer mensen die zich afvragen wat we willen en eerlijk gezegd vragen we ons dat soms ok wel af. Maar Gelukkig hebben we jullie; trouwe volgers, early adapters & believers, mensen die snappen dat je niet alles moet snappen en kan snappen.

Toch zijn we met nummer 10 op de plek die we 2 jaar geleden voor ogen hadden. Pulp de Luxe Magazine is het kruispunt voor eco, grappig, ethisch, esthetisch, groen, eerlijk en solidair. En ook dwars. Maar goed dat zijn er al zoveel dat dwars weer bijna mainstream is maar dan staat we daar gewoon weer dwars op. We hadden in dit nummer eigenlijk een BN-er ten tonele willen voeren maar die blijken moeilijk te vangen. Dus we doen het zonder hen maar wel met Bert Wagendorp en daar zijn we meer dan extra trots op. Mensen ga lekker lezen en dwarsverbanden en dubbele lagen opmerken en vergeet PdLM te promoten.

OUT NOW

Recente Post

10 jarige Jubileum nummer -PdLM43 is nu te bestellen.
13 november 2020
power-of-art-house_alphons-nieuwenhuis-1-PdLM
Power of Art House verkoopt bullshit
11 september 2020
PulpdeluxeMagazine-NR42
PulpdeLuxe Magazine 42
26 mei 2020

Voorintekening PdLM 43 in druk!

Bestel jouw jubileum exemplaar, en kies met of zonder een het gelimiteerde en gesigneerde kunstwerk gemaakt door Rien Renema.

Bestel