Volg ons

Pulp de Luxe Magazine NR 12

Gefeliciteerd met het blijven steken op deze site. Lees alvorens met het inkijken van PldM12 te beginnen deze gebruikaanwijzing zorgvuldig door; je zult daardoor meer plezier halen uit deze pagina’s

 

Er zijn in principe 3 manieren om de PdLM tot je te nemen.

  1. We onderscheiden
    de snelmodus; lekker bladeren als tussendoortje tijdens de beslommeringen van alledag.
  2. De verdiepingsmodus; ga op zoeknaar dwarsverbanden die zowel verticaal als horizontaal door het magazine lopen.
  3. De relaxmodus; Lekker thuis op de bank of op het werk -tijdens de pauze – de volle smaeck man PdLM proeven.

Zoals je zult merken hebben we op verschillende plekken taalfouten ingebouwd. Schrik hier niet van maar zie het als een uitdaging ze allemaal te vinden. De fouten samen vormen vaak een spreekwoord wat op jou van toepassing is.
Mocht je PdLM niet werken, neemdan contact op met onze klantenservice.

EN VERGEET NIET DE KLEINE LETTERJES TE LEZEN

 

 

OUT NOW

PulpdeluxeMagazine-NR42

VERWARD
Dit is nummer zou eigenlijk een “The best of 10 jaar PulpdeLuxeMagazine” worden maar dat ging niet door. In plaats daarvan hebben we gekozen voor een corona nummer. Met hier en daar een weerzien met memorabele momenten omdat dat goed past in een corona nummer en we het sowieso niet konden laten. Hinken op verschillende gedachten net zoals deskundigen afgelopen tijd in de aanpak van de pandemie hebben gedaan. Daarmee tevens aangevend dat dit dus altijd gebeurt. Overal op elke schaal in welke tak van sport dan ook. Afijn, dit is ons nieuwste nummer en we hopen dat jullie het leuk vinden en jezelf erin herkennen.