Volg ons

PULP de LUXE Nr34

Al weer uw 34e Luxe Manier van Overleven. Gelukkig zijn wij er om u een comfortabel divan aan te bieden waarop u zichzelf kunt fileren. Opdat u daarna weer verkwikt uw eenzame weg in een zich steeds verder polariserende wereld kunt vervolgen.

U weet het niet, uw leiders weten het niet en juist daar verschijnen wij ten tonele. In dit nummer staan enkele artikelen waarin we de brein bezien. Marianne Antuma en Malou van Hintum wijzen u de weg. Verder brengen we het onvermijdelijke zomerfestival en gaan we in op de stad van de toekomst. Gelukkig is er ook nog ruimte voor gewoon even niets; helemaal niets. En voor ruimte, vrijheid en en democratie. Afijn, voor elk wat wils.
Snel aan de slag en vergeet de letters niet te lezen.

OUT NOW

PulpdeluxeMagazine-Cover

 

Dit feestelijke 40ste nummer staat boordevol kijk en lees plezier! O.a. hoe duurzaam is jouw kat? No food waste houdbaarheid tips. We kijken in de keuken van circulaire innovator Rien Renema. Ben je festival moe?…met goede reden mooi ff niet. Dan een prachtige reportage van Melanin in wonderland. Een verslag van archeologische top ontdekkingen. En een kijkje bij nomad games. En we gingen bij Hannelore Kuperus koffie leuten. Duurzaam natuurlijk. Plus nog veel mee! Like & Deel, En wees een pulper doe een donatie of crowdfund!

Lees hem nu op issuu