De zomer is vervangen en de herfst rammelt aan de poort.
Het rommelt in de wereld en daarom hebben we koortsachtig gewerkt aan het maken van alweer een nieuwe “Luxe Manier van Overleven” We beseffen heel goed dat we sinds we zijn begonnen steeds verder achter de feiten aanlopen maar wie weet hoe het met de feiten zou zijn geweest als we nooit waren begonnen. Je weet het niet. En dat is nu precies waar het om draait; we weten het niet en we gaan het ook niet weten. Vroeger wist je het gewoon en marcheerde je vrolijk achter een duidelijk gedachtengoed aan maar anno 2017 wordt dat steeds lastiger. Natuurlijk is Mathijs van Nieuwkerk of Jan Smit een geweldige roerganger maar echt perspectief bieden doen ze ook niet. En dan de fitties in de Media; rechts – links, dik – dun, zwart – wit; een eindeloze discussie over het discours in het debat.

Voor dit seizoen hebben we weer een keur aan medestrijders aan ons weten te binden en we hopen dat u de blijde boodschap verder vertelt. Ook voor dit nummer geldt dat u overhoord kan worden op momenten dat u het niet verwacht dus kijk en geniet!

Uw redactie.

 

OUT NOW

Recente Post

10 jarige Jubileum nummer -PdLM43 is nu te bestellen.
13 november 2020
power-of-art-house_alphons-nieuwenhuis-1-PdLM
Power of Art House verkoopt bullshit
11 september 2020
PulpdeluxeMagazine-NR42
PulpdeLuxe Magazine 42
26 mei 2020

Voorintekening PdLM 43 in druk!

Bestel jouw jubileum exemplaar, en kies met of zonder een het gelimiteerde en gesigneerde kunstwerk gemaakt door Rien Renema.

Bestel