Pulpdeluxe 37
Love Edition

Deze uitgave van PulpdeLuxeMagazine is wel een heel speciale. Nog nooit eerder werkte wij met een echte Duitse kunstenaar. Dit is dus wel een volgende stap in de ontwikkeling en professionalisering van het beste online tijdschrift van de Beneluxe.

Volker Hildebrandt is bezig een digitaal kunstwerk te maken waarbij alle mensen van de hele wereld met elkaar verbonden worden middels de LIEFDE.

Volker is een geweldige Duitse kunstenaar en PdLm was gelijk te porren om Liefde te promoten in deze onzekere tijden van #metoo, homofobie en polarisering.

Iedereen moet nu eerst PdLm 37 gaan lezen – en met lezen bedoelen we ook echt lezen en niet vluchtig bladeren-. Daarna gaan we inloggen op www.loveprototo.com en loaden we een filmpje up van max 8 seconden waarin we in de moerstaal “ik hou van je” zeggen.
Al honderden mensen zijn je voor gegaan en omdat we iedereen willen connecten moet je de magie niet verbreken maar meedoen.

Allemaal voor de LIEFDE.

Bezoek www.loveprototo.com en doe mee!

OUT NOW

Recente Post

10 jarige Jubileum nummer -PdLM43 is nu te bestellen.
13 november 2020
power-of-art-house_alphons-nieuwenhuis-1-PdLM
Power of Art House verkoopt bullshit
11 september 2020
PulpdeluxeMagazine-NR42
PulpdeLuxe Magazine 42
26 mei 2020

Voorintekening PdLM 43 in druk!

Bestel jouw jubileum exemplaar, en kies met of zonder een het gelimiteerde en gesigneerde kunstwerk gemaakt door Rien Renema.

Bestel