Volg ons

Pulpdeluxe – Lucky 7

Niet vaak zijn we het met Arnon Grunberg eens. Maar wel verwoord hij laatst in de Volkskrant precies wat PulpdeLuxe altijd roept;”het gaat er niet om hoeveel mensen je lezen, het gaat erom wie je lezen”.

Fijn om hetzelfde te vinden als gelijkgestemden die soms toch anders gestemd zijn. Verder borduren we in dit nummer voort op het succes van de vorige edities. Steeds meer lezers beginnen het te snappen en zelfs enthousiast te raken. Superleuk. We vertrouwen erop met de uitgelezen reportage’s de doelgroep weer rijkelijk te bedienen. Oftewe; LEZEN MAAR !!!!!

OUT NOW

PulpdeluxeMagazine-NR42

VERWARD
Dit is nummer zou eigenlijk een “The best of 10 jaar PulpdeLuxeMagazine” worden maar dat ging niet door. In plaats daarvan hebben we gekozen voor een corona nummer. Met hier en daar een weerzien met memorabele momenten omdat dat goed past in een corona nummer en we het sowieso niet konden laten. Hinken op verschillende gedachten net zoals deskundigen afgelopen tijd in de aanpak van de pandemie hebben gedaan. Daarmee tevens aangevend dat dit dus altijd gebeurt. Overal op elke schaal in welke tak van sport dan ook. Afijn, dit is ons nieuwste nummer en we hopen dat jullie het leuk vinden en jezelf erin herkennen.