PulpdeLuxe Magazine 42

Verward

Dit nummer zou eigenlijk een “The best of 10 jaar PulpdeLuxeMagazine” worden maar dat ging niet door. In plaats daarvan hebben we gekozen voor een corona nummer. Met hier en daar een weerzien met memorabele momenten omdat dat goed past in een corona nummer en we het sowieso niet konden laten. Hinken op verschillende gedachten net zoals deskundigen afgelopen tijd in de aanpak van de pandemie hebben gedaan. Daarmee tevens aangevend dat dit dus altijd gebeurt. Overal op elke schaal in welke tak van sport dan ook. 

Afijn, dit is ons nieuwste nummer en we hopen dat jullie het leuk vinden en jezelf erin herkennen.

Enjoy!

PdLM 42 in Druk

Na online release van Nummer 42 waren we er overweldigende reacties of deze versie ook in druk kon. Stichting Pulp de Luxe willen graag deze wens van de lezers inwilligen.

Bij voldoende inschrijvingen (vanaf 30 exemplaren) voor vrijdag 5 juni a.s. 12.00 uur gaan wij over om nummer 42 in druk te nemen. Hieronder kunt u een copy reserveren, mochten er niet genoeg inschrijvingen zijn krijgt u het bedrag teruggestort op uw rekening.”

PulpdeluxeMagazine-NR42

OUT NOW

Recente Post

10 jarige Jubileum nummer -PdLM43 is nu te bestellen.
13 november 2020
power-of-art-house_alphons-nieuwenhuis-1-PdLM
Power of Art House verkoopt bullshit
11 september 2020
vrijwilliger
5 grote trends voor vrijwillige inzet in 2020
14 februari 2020

Voorintekening PdLM 43 in druk!

Bestel jouw jubileum exemplaar, en kies met of zonder een het gelimiteerde en gesigneerde kunstwerk gemaakt door Rien Renema.

Bestel