Volg ons

PulpdeLuxe Magazine 19 = UIT!

Toen we in 2010 begonnen met Uw luxe manier van overleven konden we toch nog niet helemaal bevroeden hoe keihard we de spijker op de kop gingen rammen. Tuurlijk iedereen doet maar wat en we zijn speelbal van de golven en emotie wint het vaak van ratio maar dat we nu krap 4 jaar verder steeds verder lijken af te glijden naar barbarij en idioterie zagen we echt niet aankomen. Ergo, we waren argeloos en naief.

Toch zullen we ons blijven inzetten voor een eerlijker en mooiere wereld omdat we uiteindelijk gelovenin de kracht van goede en liefde, de schoonheid en de solidariteit. Transitionado’s aller landen verenigt u!!!

OUT NOW

PulpdeluxeMagazine-NR42

VERWARD
Dit is nummer zou eigenlijk een “The best of 10 jaar PulpdeLuxeMagazine” worden maar dat ging niet door. In plaats daarvan hebben we gekozen voor een corona nummer. Met hier en daar een weerzien met memorabele momenten omdat dat goed past in een corona nummer en we het sowieso niet konden laten. Hinken op verschillende gedachten net zoals deskundigen afgelopen tijd in de aanpak van de pandemie hebben gedaan. Daarmee tevens aangevend dat dit dus altijd gebeurt. Overal op elke schaal in welke tak van sport dan ook. Afijn, dit is ons nieuwste nummer en we hopen dat jullie het leuk vinden en jezelf erin herkennen.