Volg ons

PulpdeLuxe Magazine 22

Dit eerste nummer van 2015 is eigenlijk het laatste nummer van 2014 maar omdat we up to date wilden blijven hebben we de lancering zo lang mogelijk uitgesteld om zo dicht mogelijk op de actualiteit te kunnen blijven hangen. Dit nummer is voor een groot deel gewijd aan Denemarken.

Omdat wij dat een fijn land vinden; het is een soort geografisch PdLM. We steken dus de loftrompet over DK en vergeten dan bijna te vertellen dat de transitie in de jeugdzorg die daar al heeft plaatst gevonden is uitgelopen op een mislukking. Er staat ons nog heel wat ellende te wachten in 2015. We hebben er zin in.

Verder hebben we in het nummer 4 goden verstopt waar we ons aan kunnen laven als we het ook even niet meer weten. Of je gaat in 2015 weer massaal naar de TED-X diensten waar participerend Nederland elkaar elkaar inspireert met superstrakke #zinin praatjes.

Doe vooral je eigen ding en loop eens wat vaker niet met de meute mee.

OUT NOW

PulpdeluxeMagazine-NR42

VERWARD
Dit is nummer zou eigenlijk een “The best of 10 jaar PulpdeLuxeMagazine” worden maar dat ging niet door. In plaats daarvan hebben we gekozen voor een corona nummer. Met hier en daar een weerzien met memorabele momenten omdat dat goed past in een corona nummer en we het sowieso niet konden laten. Hinken op verschillende gedachten net zoals deskundigen afgelopen tijd in de aanpak van de pandemie hebben gedaan. Daarmee tevens aangevend dat dit dus altijd gebeurt. Overal op elke schaal in welke tak van sport dan ook. Afijn, dit is ons nieuwste nummer en we hopen dat jullie het leuk vinden en jezelf erin herkennen.

Leave a Reply