Volg ons

PulpdeLuxe Magazine 26

Pulpdeluxe magazine verscheen onlangs in druk vanwege het 5 jarige jubileum van PulpdeLuxe en omdat we PdLM25 maakten en omdat we inmiddels ook alweer 5 keer genomineerd waren voor de gouden Konijn.

VeldhuisMedia maakte alles mogelijk en de lancering vond plaats bij Athenaeum te amsterdam. Mar dat wisten jullie al. Rob Scholte doneerde een prachtig kunstwerk voor de eerste 100 magazines; een heerlijke limited edition. Enkele nummers hebben we via het internet verkocht maar de eigenlijke verkoop vond plaats vanuit een guitig oranje koffertje waarmee we het land introkken om bij wijze van overval mensen een PdLM26 aan te smeren. Als Middeleeuwse marskramers togen we door Utrecht, Groningen, Deventer, Amsterdam en zelfs Ootmarsum. Wat veel argeloze door ons aangesproken mensen niet wisten was dat de verkoop zich steeds meer ontwikkelde tot een sociologisch onderzoek waarbij diep in de ziele-roeselen van de onderhavige gesprekspartners werd gezien.

Verreweg de meeste mensen waren verrast en lichtelijk verbluft over onze back to basics aanpak van marketing en communicatie. Verwondering , verbazing, achterdocht, angst, blijdschap en opluchting waren in de poppetjes van de ogen veler respondenten te lezen na een vrij in hun optiek onsamenhangend verhaal van onze kant. 90% van de mensen bleken echte Ja-menseb en zagen hun kans schoon door schielijk een magazine plus kunstwerk te kopen.

We hebben prachtige ontmoetingen met onze lezer gehad en jullie zijn echt fantastisch!!!
We houden van jullie!

De limited edition is schoon op en we beraden ons nu op de toekomst. Voorlopig blijven we gezellig online en de wereld gezellig verbeteren middels opgeheven vinger en ontspannen kwinkslag.

OUT NOW

PulpdeluxeMagazine-NR42

Voorintekening de luxe – PdLM 43 in druk!

PdLM43_voorintekening
PdLM 43 in druk! Voorintekening de luxe
31 mei 2020