The Dome of Visions

The Dome of Visions is een ontmoetingsplaats, toekomstvisie, restaurant en een cultureel centrum in één.

 

Zo gaan we dus in de toekomst bouwen, werken en wonen. Duurzaam, eigenzinnig, fantasievol, groen, esthetisch, open, op samenleven gericht en stijlvol. In deze omgeving wordt je onmiddellijk vrolijk en blij en slaat je fantasie en creativiteit op hol. Je wilt gelijk gaan wonen en werken en cultureel doen.

De Dome is een experiment waar natuurlijk continue aan wordt verbeterd maar het wordt wel werkenderwijs gedaan. Niet eerst tig rapporten schrijven en je suf vergaderen maar gewoon in de praktijk de ideeen ten uitvoer brengen. Dome of Visions is gebaseerd op het gedachtengoed van R. Buckminster Fuller (1895 – 1983). Hij bestudeerde minimalistische constructies en wilde voorals meer met minder creeren.

DoomVision

Dome of Visions 3.0 is ontworpen door de Deense architect Kristoffer Tejlgaard die de ervaringen van Dome 1.0 en Dome 2.0 verwerkte in dit gebouw. Als je toch in Arhus bent omdat het de Europese Hoofdstad van Cultuur is dit jaar ga dan beslist hierheen.

Voor meer informatie

domeofvisions.dk


Publicatie in Pulp de Luxe Magazine 33

OUT NOW

Recente Post

10 jarige Jubileum nummer -PdLM43 is nu te bestellen.
13 november 2020
power-of-art-house_alphons-nieuwenhuis-1-PdLM
Power of Art House verkoopt bullshit
11 september 2020
PulpdeluxeMagazine-NR42
PulpdeLuxe Magazine 42
26 mei 2020

Voorintekening PdLM 43 in druk!

Bestel jouw jubileum exemplaar, en kies met of zonder een het gelimiteerde en gesigneerde kunstwerk gemaakt door Rien Renema.

Bestel