Volg ons

The Dome of Visions

The Dome of Visions is een ontmoetingsplaats, toekomstvisie, restaurant en een cultureel centrum in één.

 

Zo gaan we dus in de toekomst bouwen, werken en wonen. Duurzaam, eigenzinnig, fantasievol, groen, esthetisch, open, op samenleven gericht en stijlvol. In deze omgeving wordt je onmiddellijk vrolijk en blij en slaat je fantasie en creativiteit op hol. Je wilt gelijk gaan wonen en werken en cultureel doen.

De Dome is een experiment waar natuurlijk continue aan wordt verbeterd maar het wordt wel werkenderwijs gedaan. Niet eerst tig rapporten schrijven en je suf vergaderen maar gewoon in de praktijk de ideeen ten uitvoer brengen. Dome of Visions is gebaseerd op het gedachtengoed van R. Buckminster Fuller (1895 – 1983). Hij bestudeerde minimalistische constructies en wilde voorals meer met minder creeren.

DoomVision

Dome of Visions 3.0 is ontworpen door de Deense architect Kristoffer Tejlgaard die de ervaringen van Dome 1.0 en Dome 2.0 verwerkte in dit gebouw. Als je toch in Arhus bent omdat het de Europese Hoofdstad van Cultuur is dit jaar ga dan beslist hierheen.

Voor meer informatie

domeofvisions.dk


Publicatie in Pulp de Luxe Magazine 33

OUT NOW

PulpdeluxeMagazine-Cover

 

Dit feestelijke 40ste nummer staat boordevol kijk en lees plezier! O.a. hoe duurzaam is jouw kat? No food waste houdbaarheid tips. We kijken in de keuken van circulaire innovator Rien Renema. Ben je festival moe?…met goede reden mooi ff niet. Dan een prachtige reportage van Melanin in wonderland. Een verslag van archeologische top ontdekkingen. En een kijkje bij nomad games. En we gingen bij Hannelore Kuperus koffie leuten. Duurzaam natuurlijk. Plus nog veel mee! Like & Deel, En wees een pulper doe een donatie of crowdfund!

Lees hem nu op issuu