The Turk Shop

The Turk Shop is een komedie over racisme op kantoor door regisseur Bahar Pars. Het had zijn internationale première op Sundance 2018.

Turk Shop

Volkomen ongemakkelijke uitvoeringen van de cast en slim geschreven, realistische dialoog maken “The Turk Shop” een must-see voor elke persoon die ooit heeft ondervonden deel te nemen aan een discussie over het hot-button onderwerp van wat er mis is en wat goed is om te zeggen, wanneer het gesprek echt zou moeten gaan over het ontmantelen van de racistische en seksistische structuren die tot ongelijkheid leiden.

“De discussie over wat goed en kwaad is, is opgeheven, en het bewustzijn van de impact en de kracht van het gebruik van bepaalde woorden. Velen in mijn publiek zien zichzelf niet als racistisch, maar begrijpen nu dat iemand kan deelnemen aan een racistische structuur zonder zich er echt van bewust te zijn. De hiërarchie op werkplekken wordt subtiel verlicht in de film. Ik wil dat ze het theater verlaten, zich bewust van de kracht die ze hebben om de structuren te veranderen. Maar ook om bewust te zijn van hoe krachtig het gebruik van taal is … Dit is wat ik geloof is een startpunt om een ​​verandering in elk individu aan te brengen. Bewust zijn van de kracht die woorden kunnen brengen, is het begin.”

OUT NOW

Recente Post

10 jarige Jubileum nummer -PdLM43 is nu te bestellen.
13 november 2020
power-of-art-house_alphons-nieuwenhuis-1-PdLM
Power of Art House verkoopt bullshit
11 september 2020
PulpdeluxeMagazine-NR42
PulpdeLuxe Magazine 42
26 mei 2020

Voorintekening PdLM 43 in druk!

Bestel jouw jubileum exemplaar, en kies met of zonder een het gelimiteerde en gesigneerde kunstwerk gemaakt door Rien Renema.

Bestel