0
You have 0 items in your cart
Volg ons

The Waiting

“the Waiting” bij #Buitensporig in de stationshal van het station van Zwolle centraal. Een conceptueel kunstwerk waar veel argeloze toeschouwers zomaar naar binnen dromden teneinde in mijn valstrik terecht te komen. Een enorm succes is het geworden. Op deze foto staat/zit #Liesbeth uit Veenhuizen te wachten op de toekomst. Zowel Liesbeth als ik hebben dezelfde gemeenschappelijke noemer; Veenhuizen!

Liesbeth woont er en ik ben er geboren. Deze close encounter in de wachtruimte van het leven bracht ons verdiepende en verkwikkende gesprekken en zieleroerselen waarmee we elck ons voordeel deden.

Precies zoals het conceptuele kunstwerk “the Waiting” voorstond.

De hele dag was echt reuze tof en ik kan iedereen aanraden om eens vaker stil te staan bij de close encounter die voor iedereen een verrijking van het leven is als je er maar voor open staat. Kortom zet je luiken op en doe je mobiel eens wat vaker uit.

Doei.

OUT NOW

PulpdeluxeMagazine-Cover

 

Dit feestelijke 40ste nummer staat boordevol kijk en lees plezier! O.a. hoe duurzaam is jouw kat? No food waste houdbaarheid tips. We kijken in de keuken van circulaire innovator Rien Renema. Ben je festival moe?…met goede reden mooi ff niet. Dan een prachtige reportage van Melanin in wonderland. Een verslag van archeologische top ontdekkingen. En een kijkje bij nomad games. En we gingen bij Hannelore Kuperus koffie leuten. Duurzaam natuurlijk. Plus nog veel mee! Like & Deel, En wees een pulper doe een donatie of crowdfund!

Lees hem nu op issuu