Veiling – Lock me up – Free a Girl

Lock me up – Free a Girl heeft een veiling site daar bieden de PulpdeLuxe founder Job Boersma en grafisch vormgever Richard Vermijs een autentieke foto en een zeefdruk aan. Bied Mee en steun deze actie!!

Dus wil jij een echte Job Boersma-foto of een unieke zeefdruk in huis ?

Bied dan nu op één van Job’s prachtige foto’s of zeefdruk van Richard!

 

veiling - Job boersma zalk lockmeup- free a

EEN AUTHENTIEKE JOB BOERSMA-FOTO

Job Boersma bekijkt het leven al sinds 1988 door zijn camera en dit levert prachtige, eigenzinnige en artistieke foto’s op. In 2010 startte hij met PulpdeLuxeMagazine en werkt samen met de finefleur van creatieven all over the world om PdLM 4 keer per jaar mogelijk te maken. PdLM is uw luxe manier van overleven en probeert een mooiere plek te maken van deze wereld. Dat laatste is ook een reden om vol overtuiging een foto aan te bieden, om met de opbrengst de wereld voor de meisjes een beetje mooier te maken.

Het formaat is 50×50 of 60×40 op plexiglas, inclusief ophangsysteem.

jobboersmafotografie.nl

VERKOOPWAARDE: € 500

Ga naar de veiling/een-authentieke-job-boersma-foto/

zeefdruk Doodle01

ZEEFDRUK DOODLE01ONE PINKYELLOW

Geometrische vormen en vervormingen hebben een aantrekkingskracht op autodidact kunsten-maker Richard Vermijs uit Zwolle, Nederland.

Naast zijn werk als professionele grafisch ontwerper onder de naam IJgenweis Visual Vormgeving heeft Vermijs zich specialiseert in tekeningen, digitale prints, schilderkunst en muurschilderingen. Hij is geïnteresseerd in de architectuur, typografie, graffiti en muziek. Zijn kunstwerken kenmerken zich door grafische vormen, bewegingen, constructies, patronen, veelvoudige lagen en het gebruik van graffiti-elementen. Het geeft een extra dimensie aan het werk. Vermijs speelt met de perceptie van de kijkers door gebruik van grafische elementen zoals onjuiste hoeken en perspectiefvervorming.

De zeefdruk is een afgeleid van de Doodle Series. Deze serie bestaat uit het spelen met ruimtelijke beweging, constructies, vormen, diverse gelaagdheden en het gebruik van graffiti elementen zoals pijlen, 3D. Als kijker kun je er op-, in-, langs-, tussen- en door kijken.

Het formaat van de zeefdruk is A3.

VERKOOPWAARDE: € 50

Ga naar de veiling/unieke-zeefdruk-doodle01one-pinkyellow/

Andere zeefdrukken uit de Doodle Series zijn in een gelimiteerde oplage beschikbaar bij o.a. Blauwdruck, Zwolle

http://www.ijgenweis.nu
http://www.instagram.com/richard_vermijs

OUT NOW

Recente Post

10 jarige Jubileum nummer -PdLM43 is nu te bestellen.
13 november 2020
power-of-art-house_alphons-nieuwenhuis-1-PdLM
Power of Art House verkoopt bullshit
11 september 2020
PulpdeluxeMagazine-NR42
PulpdeLuxe Magazine 42
26 mei 2020

Voorintekening PdLM 43 in druk!

Bestel jouw jubileum exemplaar, en kies met of zonder een het gelimiteerde en gesigneerde kunstwerk gemaakt door Rien Renema.

Bestel