WILLEM VAN HANEGEM: DE KROMME GAAT HET THEATER IN

Willem van Hanegem gaat theatercolleges geven met een korte tour langs de zalen van Nederland. De Kromme is namelijk dit jaar 75 geworden en viert dit met zes shows in Amersfoort, Alkmaar, Terneuzen, Doetinchem, Dordrecht en Oss. Daar zal hij uitgebreid gaan praten over de hoogte- en dieptepunten van leven als profvoetballer.

Van Hanegem is nog altijd razend populair onder voetbalfans. In april gaf hij al voor ruim 600 bezoekers het eerste theatercollege in het Wilminktheater in Enschede. Dat smaakte duidelijk naar meer, want dit succesvolle experiment krijgt nu dus een vervolg.

Interviewer Eddy van der Ley zal wederom het gesprek tijdens de voorstelling leiden. Hij neemt van Hanegem mee op een avontuurlijke reis langs de hoogte- en dieptepunten van zijn carrière. Je ziet beelden van het WK 1974 in West-Duitsland en de successen met Feyenoord, compleet met het commentaar van Willem. Ook laat Van Hanegem zijn licht schijnen op het voetbal van vandaag, want hij is nog steeds actief als voetbalanalist. Na de pauze mag het publiek volop vragen stellen aan de Kromme. Na afloop is er zelfs een meet & greet!

Kortom: het is dé kans om Willem van Hanegem een keer te ontmoeten. Want zoals hij zelf zegt over de voorstelling: “Hartstikke leuk om te doen, maar ook weer niet te vaak. Ik snap soms echt niet waarom al die mensen naar mij willen komen luisteren. Maar als ze dan toch naar het theater willen komen, zijn ze van harte welkom”.

OUT NOW

PulpdeluxeMagazine-NR42

Recente Post

power-of-art-house_alphons-nieuwenhuis-1-PdLM
Power of Art House verkoopt bullshit
11 september 2020
PdLM 43 in druk! Voorintekening de luxe
31 mei 2020
PulpdeluxeMagazine-NR42
PulpdeLuxe Magazine 42
26 mei 2020

Voorintekening PdLM 43 in druk!

Reserveer hier jouw copy, plus het gelimiteerde en gesigneerde kunstwerk gemaakt door Rien Renema.

Bestel